075 - 202 23 62
info@solarzaanstad.nl

Betere zonnepanelen met atoomkrachtmicroscopie

De huidige technologie bevordert tegen elke prijs het verlagen van zonne-energie. Dit vereist meer kosteneffectieve fabricagemethoden, zoals het gebruik van atoomkrachtmicroscopie om betere zonnepanelen te maken. Het zorgt voor hogere efficiëntie van stroomconversie en een langere levensduur voor zonne-apparaten die je kunt gebruiken. De meeste zijn afhankelijk van betere karakteriseringsmethoden en in het bijzonder het vermogen om een verbeterde ruimtelijke resolutie te bereiken. Je hebt de zekerheid van een groeiend gebruik van materialen die gekarakteriseerd worden op micro- en nanoschaal, zoals polykristallen in perovskietfilms, organische halfgeleiders die bulk heterojunctienetwerken bevatten, en lichtvangende lagen die op nanotextuur zijn aangebracht.

Een verhoogde efficiëntie
Wanneer je atomaire-krachtmicroscopie gebruikt, is dit een ideale technologie als aanvulling op andere beeldvorming, evenals analyse van het hele apparaat, omdat het een ruimtelijke resolutie kan bereiken tot op nanoschaal. Bovendien kan het zowel de structuur als de functionele gegevens meten, wat de correlatie tussen de structuur, de kenmerken, de verwerking en de prestaties van het apparaat beter naar voren brengt, dus het biedt een efficiëntere manier om nog meer energie te creëren. Je zult de geleidende atoomkrachtmicroscopie opmerken in de elektrische eigenschappen van CdTe / CdS-zonnecellen, en de voordelen van deze techniek. Je eerste resultaat zijn stroombeelden met een hoge ruimtelijke resolutie, evenals stroom- versus spanningskrommen voor energie. vanwege verschillen in elektrische geleidbaarheid of een ongelijkmatig oppervlak zal het fundamentele informatie verschaffen over de lokale opwekking van solar-energie en uiteindelijk over de prestaties van het apparaat.

Atomic force microscopy heeft de toekomst
Met atomic force microscopy kun je meer, betere, groene en duurzame energie creëren dan voorheen, dus een grotere vraag naar goedkope, schone energiebronnen kan nu worden beantwoord met deze verbeterde zonnepanelen. Je bent in staat om de afhankelijkheid van fossiele brandstof te verminderen en de uitstoot van broeikasgassen (vooral CO2, NOx en SOx) te beperken. De wereldwijde vraag naar zonne-energie is in 2020 met 90% gestegen, terwijl sommige van de kenmerken die de atomaire krachtmicroscoop tot een veelbelovende oplossing maken om dit probleem op te lossen, hun lage productiekosten, doorvoer, robuustheid en hun chemisch afstembare elektrische eigenschappen omvatten. samen met een aanzienlijke vermindering van de productie van broeikasgassen. Je zult zien dat de maximale energieconversie-efficiëntie toeneemt en uiteindelijk een energieconversie-efficiëntie oplevert met betere zonnepanelen die worden ontwikkeld door middel van betere technieken.

Copyright © Solar Zaanstad